Xilon kérdése:
WoW-os PvP-s playernek másik mmo?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A mostani dolgok, amik a wowwal történnek, eléggé unatraktívvá teszik számomra a játékot, egyszerűen unom.. Másik (lehetőleg f2p) mmorpg-t kerestem, de semmit sem találtam.. Linage II nevezetű gyönyörűséget ott töröltem, hogy pin kódot kért a karakteremhez, ami baromi idegesítő belépésnél (nem, 123456, se 11111 se lehetett.. fenébe) Szóval javaslatokat várok, és igen, a pvp a legfőbb kritérium! :)2015. aug. 22. 01:05
1/3 anonim válasza:
Ja,asszem tudok egyet! Úgy hívják real life na az igazi kemény pvp :D nem ám wow... ;) de ha érdekel egy akkor vedd meg a guild wars 2t azt egydzer 10ert megveszed többé nincs baj vele... jókat szórakoztam vele regen :)
2/3 anonim válasza:
GW2 pvpje nagyon unalmas, WvWvW-zni éri meg meg portyázni, de azt is haverokkal egyedül halál unalom. FF14-ben van még jó PvP, meg a RIFT-ben, de az az igazság kipróbáltam az utóbbi évek összes mmoját, a legfolyékonyabb PvPje a WoWnak van, talán utána a GW2-nek. Mondjuk ha csak pvpzni akarsz akkor a GW-vel jól jársz, nem kell karit húzni, csak bemész mistbe felgeareled magad pvpre és csapatod az sPvP-t.
3/3 anonim válasza:
Guild wars 2 : Nem kell max szintre fejlődnöd. Ahogy elkezded a karid , megcsinálod a kezdő részt ( 5-6 perc) és már mehetsz is pvp-zni. Mindenki ugyan olyan szintű cuccokat kap ( v. ez van a nyakláncon v. az blaba) ugyan annyi talent ponttal. Minden spell megvan. Ott tényleg az nyer aki jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!