Miért jobb az OS X, bármely másik operációs rendszernél?
Miért ? :D
Mit tud amit a többi nem ? Mik az előnyei ? stbstbstb...
Aham...szal akkor a Windows pl azért omlik össze, és azért van vele sok baj (nekem legalábbis), mert az MS-DOS alapú ? És valami gáz van az MS-DOS logikájával, amíg a UNIX-szal nincs ? :D
Azért kérdezem, mert engem ezek a szoftveres dolgok nagyon izgatnak.
#2.+1.Unix-ra épül.Közelebb áll hozzá mint a Linux.
GNU/Linux a Minix-ból feljlödött ki míg a OSX a BSD-ből.
GNU/Linux Un*x szerű míg a OSX Unix rendszer.(BSD alapon)
Windows 9x volt DOS alapú,a mai Windows-ok NT alapúak ami szintén nem a legjobb.Valóban a stabil Unix alap miatt jók a Un*x-szerű és Unix rendszerek.
"GNU/Linux a Minix-ból feljlödött ki"
Nem, nem abból. Linus Torvalds sokat tanult belőle, de nem a Minixre alapozott, hanem nulláról kezdte el a Linuxot.
Igen, de az OS X sem veszélytelen. Elmondom, én hogy gondolom
Windows - az egyik legnépszerűbb, de pont a népszerűsége miatt sok rá a vírus. Jobban zabálja a hardvert, nagy a kékhalálozási arány.
Linux, linux disztrók. Stabil alap, elenyésző mennyiségű vírus. Játékon kívül rengeteg mindenre alkalmas. Sok lehetőség rejlik benne, ingyenes, egyszerű kezelni.
OS X. Szinte csak az Apple gépein fut, azok pedig túlárazottak. Arra már kicsit több vírus van, de amúgy az se vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!