Lehetséges lenne ezt a képet így kinagyítani, hogy ne romoljon a minősége?
Sajnos kicsi kép, de nekem nagyban kéne, és nem értek az ilyenekhez.
Valaki tudna segíteni?
Igen, vektorgrafikát bármeddig lehet nagyítani, veszteség nélkül, mert ugye vektorokból áll. Ilyen egyszerű dolgokkal azt szokták csinálni.
Ha konkrétan ezt a nem vektorizált képet szeretnéd minőségromlás nélkül nagyítani, akkor esetleg kérdezd meg a CSI alkotóit, nekik van ebben a legnagyobb rutinjuk. "Enhance" varázsszó.
Nem tudom, hogy kell vektorizálni.
2. Így én is fel tudom, de így már nagyon halványodik, és romlik a minősége.
Hogy tudnám vektorizálni és nagyítani? Meg milyen programmal?
Még engem pontoztok le ? legalább én szántam rá 2 percet a PS-ben, és nem csak a kimásolt válaszokat adtam.
Én is tisztában vagyok a vektorgrafikával, de a kérdező csak nagyítást kért. Megpróbáltam. Nem jött össze.
Jó hogy azt nem mondjátok neki, hogy töltse le az Adobe Illustrator-t. Sok nagyokos, Istenem.
Én nem pontoztalak le.
Sajnos nem értek az ilyen vektorizálásokhoz, azt a honlapot is próbáltam már. Valaki ki tudna segíteni 1 felnagyított képpel?:) AMinek nem romlott a minősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!