Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hosszabb usb kábellel romlik...

Hosszabb usb kábellel romlik a felvétel minősége?

Figyelt kérdés
nemsokára lesz egy usbs mikorfonom, amit távolabb szeretnék vinni a géptől, nem tudom a gyári kábele milyen hosszú lesz, el is kezdtem nézegetni az usb hosszabbító kábeleket, és azt olvasom hogy 5 méterig használható vagyis utána zajos lesz a felvétel vagy mit írtak, nem is hiszem hogy kéne hosszabb, pl. találtam is olyat ami pont 5 méteres és ez már "aktív"nak van írva pont emiatt és vastagabb is vége tehát van benne valami (szűrő?) na a kérdés hogy egy ilyen kábellel romlik a felvételek minősége majd? illetve ha két sima rövidet dugok össze (mert itthon van egy kisebb és azt majd a gyári kábelre) az is befolyásolja? köszönöm
2015. júl. 19. 14:25
 1/1 anonim ***** válasza:
A minősége nem romlik, egyszerűen nem működnek az usb eszközök egy bizonyos kábelhosszúság fölött, általában 5 méterig megy, de van hogy kevesebb
2015. júl. 19. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!