Aki informatikusként dolgozik valamilyen cégnél, mennyire tudná elviselni hogy az új kolléga elítélt "cyber" bűnöző?
Figyelt kérdés
Mennyire tudnátok együtt dolgozni egy ilyen emberrel?2015. aug. 21. 17:36
1/4 anonim válasza:
Pont ugyanannyira, mint másokkal.
2/4 anonim válasza:
Mondjuk az sem mindegy, hogy miért ítélték el.
3/4 anonim válasza:
Attól függ, mit csinált és amúgy milyen ember. Ha egyébként együtt lehet vele dolgozni, szakmailag jó, akkor engem nem igazán érdekelne, főleg ha csak úgy "véletlenül" tudtam meg róla, tehát hivatalosan nem is ismerhetném a múltját.
4/4 anonim válasza:
lehetnek neki jó meglátásai, amik a "másik" irányból közelítve világíthatnak rá pl egy rendszer hiányosságaira.de a legfontosabb az lenne szerintem hogy biztosan át állt e a jó oldalra nehogy közbe meg jó pénzért árulja a "kiskapukat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!