Még menő, vagy divatos a Samsung galaxy S4 mini? Megéri?
Miért az alapján választasz telefont, hogy "menő\divatos"-e? De komolyan, az nem fontosabb valamivel, hogy megfeleljen azoknak az elvárásoknak, amikre szükséged is lesz?
Ha csak ez az egy szempont, akkor vegyél ájfónt, az mindnig menő.
Ha divattelefont keresel, akkor nyúlj a zsebedbe (mélyen) és vegyél iphone-t! (Lehetőleg a legújabbat, hiszen csak azzal tudod megmutatni, hogy te még ezt is megengedheted magadnak!)
Egyéb esetbe, ha normális és jó ár/érték arányút keresel, akkor nem jársz rosszul az s4 mini-vel. Ha jól tudom a 4.0 android elegendő a mostani alkalmazások 95%-hoz.
Kinézetéről nem tudok nyilatkozni, mert elsősorban azt nézem ami benne van.
Egy Samsung miért ne lehetne divatos, vagy menő?
Azért mert az Iphone drága?
Nem érted a lényeget....
Az ájfón azért (is) népszerű mert drága. Jó hardver (ami kb 40-50eFt "anyagáron") kapott egy közel 300-as árcédulát. Attól lesz "menő" ha valaki megmutathatja, hogy neki erre is telik!
Fogalmam sincs egyébként, hogy a mai gyerekek körébe épp mi a divatos, lehet a samsung is az. Egyébként a maga 40 ezres árával nem rossz vétel. (Lehet most drágább, én annyiért vettem a páromnak és megérte.)
Jobb az ár/érték aránya, mint mondjuk az Ace-nek.
Ha pedig nem a "menő-faktor" a lényeg, akkor érdemes körbenézni a kínai gyártók között is. Pl xiaomi.. (Bár megsúgom, minden telefon kínában készül.)
sz*rszungot ne vegy!
meg divatbol se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!