Maradjon a win8.1 vagy frissítés 10-re, megéri frissíteni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 17. 17:26
2/9 anonim válasza:
Maradjon, mert még elég sok bug és inkompatibilitási probléma van a 10-ben (mint ahogy minden Windows megjelenésekor). Én csak az első Service Pack megjelenésekor szoktam Windowst cserélni, azok már elég stabil verziók.
3/9 anonim válasza:
Akkor elég sokáig fogsz várni a következőre, mert elvileg itt már nem lesz service pack.
Többen írták, hogy egy ideig visszaállítható a rendszer, ha nem tetszik, vagy nem jól működik nálad, arról pedig, hogy kinél jó, kinek tetszik, megoszlanak a vélemények.
Próbáld ki, és ha nem tetszik, állj vissza, másként nem fogod megtudni, hogy Neked megfelelően működik-e, vagy sem. Én nem bántam meg, minden működik, ahogy kell (egy 3 éves PC-n és VmWare virtuális gépen is). Én nem bántam meg.
4/9 A kérdező kommentje:
A win10-et én már feltettem korábban, de ahogy feltettem a wifi jel felére gyengült, én se értem mi köze lehetett hozzá, de tényleg így volt, visszaállítottam a gépet gyáriba (sima win8), macerás volt még a 8.1-et is visszaszerezni, nem tudom merjek e ismét 10-re frissíteni ha 2 méterre ültem az adapterhez akkor jó lett..(több adapterrel is tesztelve volt, tehát a gond biztos, hogy az op rendszerrel volt :/sajna)
2015. aug. 18. 01:45
5/9 A kérdező kommentje:
szóval win8.1-nél most ismét tökéletes a wifi, a win 10-nél a játékfuttatás volt tökéletes..ami 8.1-ben még hiba és gondolom már az is marad
2015. aug. 18. 01:46
6/9 anonim válasza:
Én egy 8.1-es laptopra, és egy win 7-es aztali pc-re telepítettem a win10-et,mindkettő remekül működik.
7/9 pufigyerek válasza:
Egy tabletra, 2 laptopra és egy asztali pcre raktam fel. Mind hibátlanúl működik és úgy raktam fel, h tartaon meg mindent ami a gépen volt. W7 volt a gépeken. A tableten 8.1. Szerintem sokkal jobb és gyorsabb, stabilabb. Nem bántam meg.
8/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ, hát lehet, hogy akkor újra ráfrissítek a 10-re majd, habár a 8.1-el nincs bajom, csak ugye a játékfuttatás [nálam] nem tökéletes
2015. aug. 23. 11:31
9/9 anonim válasza:
Én első nap frissítettem és semmi bajom nincs vele. Mindössze kétszer indult újra hibakereséssel a bő egy hónap alatt, de az is inkább az én felhasználói szokásaim miatt lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!