Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezt a kérdést csak azért...

Apacska26 kérdése:

Ezt a kérdést csak azért nyitottam mert kiváncsi vagyok kinek mi a véleménye a windows 10-röl?

Figyelt kérdés
én kimondottan utálom csunya,gagyi és még sorolhatnám....zabája a memoriát meg lassu és érthetetlen a verélöpult ....és tiszta android az miat ami a start menübe van áruház tejesen android stilus ....nektek mi a véleményetek irjátok meg ha teccik akkor miért ha nemteccik akkor miért kiváncsi vagyok a véleményekre
2015. aug. 16. 14:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A támogatás szűnik meg, nem a rendszer, szövegértelmezés barátom.

Persze, XP-t is használhatsz, csak nincs értelme. Így lesz majd a 7-el is idővel.

2015. aug. 16. 19:39
 12/13 A kérdező kommentje:
ahogy mondod barátom... de én nem is frissitem, nállam a frissités ha elöveszem a dvd t és újrahuzom a gépet... 3 astali gép van 2 gagyibb ddr1 amin xp van nem fissitek és úgyan úgy megy minden ....tehát ha szabad úgy mondani "nagy ivben lesz...m" én se kapok támogatást és mégis élek ...meg a másik hogy én párszor inkább rá....a. a frissitésre inkább ujrahúztam a gépet csak mert olyant tet fel hogy nem tecet sött utáltam és nem azé me kibukott a rencer me lopott ...inkább egyszer csinálják meg 1 szer normálisan inkább legyen 2-3 év nemérdekel de legyen félkész ,,,,és mi az hogy klaszikus stilus meg kéne mutatni menyi alkalmazást meg témát meg beálittási lehetöséget és még sorolhatnám mi minden jót úgy összehozni hogy minden fusson minden stabil legyen ,,,,mi értelme van félkészen kiadni valamit??? igaz az is hogy a 7 esen is lenne mit javitani de inkább ez mint többi ami utánna kijött...de ez az én véleményem és én meg a tiétekre vagyok kiváncsi ...és ha van aki ért az opencet buheráláshoz az ö meglátásra is kiváncsi lennék az xp fel tuningoláshoz ....
2015. aug. 16. 22:38
 13/13 Szuprics Attila válasza:
-Igen,a támogatások-frissítések megszüntetése mindig az első lépcső, az újabb verzió felé.De a régebbi pl.xp is megmarad-megmaradt stabil rendszernek,a maga funkcióival együtt,egyedül a biztonsági rést érdemes figyelni! Bár majd mindenki külső, nem microsoft védelmet használ,pl. AVG,Avast,NOD...... Ők meg frissítik magukat ha kell, hanem! Vagyis nem kell megijedni, azonnal rohanni az újabb kiforratlan verziókba! Számtalan,2000-es fut, em is beszélve az xp-ről, az állami cégek,pl.OEP jó része xp.
2015. aug. 17. 03:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!