Ezt a kérdést csak azért nyitottam mert kiváncsi vagyok kinek mi a véleménye a windows 10-röl?
Mert ugyebár ha lassabban bootol szegény rendszer az akkora hatalmas baj... ha úgyis csak bekapcsolod, és elindítod a gépet, és ott ülsz egy darabig előtte, miért nem bírod kivárni azt a másfél percet? :D
Másrészről nekem tetszik, mert egyáltalán nem tudom mi benne a csúnya, még egész jól testre szabhatónak is nevezhető, egyedül az ablak színe zavar, ez a natúr/fehér stílus. Modernebb, de ez várható volt. A Start menüs csempe és klasszikus vonal nekem nagyon átjön, átlátható, könnyebb kezelni, és az áruház meg... nem a kinézetével van bajom, hanem azzal, hogy kevés alkalmazás van, ami igazán használható, nagy része annak sem támogatja a magyar nyelvet, ami nekem nem baj, csak zavaró egy kicsit. A zabálja a memóriát pedig... a Windows 8/8.1-hez hasonlóan egész jó a memóriakezelése, nem úgy, mint a 7-nek.
Meg van hova fejlodnie.Sok problemaba utkoznek az emberek.Fel kesz rendszer.
Majd ha lesz ra "szerviz pack" utana erdemesebb lesz megnezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!