Lenovo notebook automatikus újraindulás Nemrég vettem egy Lenovo IdeaPad G50-45 Notebookot. Rátettem a Windows 8.1 Pro-t, eddig jó volt. Később rátöltöttem az Aliens vs Predatort, azóta a notebookom minden bekapcsolás után újraindul Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 13:19
11/14 A kérdező kommentje:
Az AMD Quick Stream vagy az AMD Catalyst Install Manager a videókártya drivere? Ugyanis csak ez a kettő van ami közül lehet választani.
2015. szept. 8. 15:41
13/14 A kérdező kommentje:
Töröltem a meglévő AMD Catalyst-et és letöltöttem a legújabbat.Remélem hogy így jó lesz,de az majd holnap kiderül.
2015. szept. 9. 15:20
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget CspCsj!
Ma bekapcsoltam a laptopot és nem indult újra.(Normál módban indítottam el.) Tényleg videókártya driver probléma lehetett,de remélem többet ilyen nem lesz. Vszont ha mégis,akkor tudni fogom hogy mit kell tenni.
2015. szept. 10. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!