Miért vannak nekem ezek a windows 10 hibák?
Először is tiszta telepítéshez minimum formázni kell a merevlemezt, én formázás előtt particionálni is szoktam. Nekem csak a Windows 8.1 telepítőjével sikerült particionálni és formázni a merevlemezt, a Windows 10 saját telepítőjével nem.
Itt a Gyakori kérdéseken valakinek szintén problémája volt a tiszta telepítéssel, ő azt írta a végén, hogy pendrive-ra írta ki a Windows 10 telepítőjét és úgy sikerült neki a formázás és a telepítés.
Én is pendrive-ról szoktam telepíteni, de amíg a Windows 10 frissített verziója fent volt, addig nem volt hajlandó a telepítő elindulni a pendrive-ról.
Egy másik Fórumon valakinek Windows 7 telepítővel sem sikerült particionálni és formázni a merevlemezt, végül a 8.1 telepítőjével sikerült.
Ha Windows 10 telepítőt akarsz készíteni pendrive-ra, én ehhez a PowerISO programot ajánlom. Mindig a PowerISO-val szoktam készíteni a bootolható pendriveot. Pontos és megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!