Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Jó, de mi az a "torrentkliens"...

Jó, de mi az a "torrentkliens" és hol találom?

Figyelt kérdés

#tottentkliens
2015. aug. 11. 01:58
 1/3 anonim válasza:

miért itt teszed fel a kérdést?!

Én úgy tudom az egy indiai fűszerkeverék, keleti kultúra felé, ha nyitsz, akkor találkozol vele. intenzív, markáns ízű, kissé csípős örlemény. indiai boltokban keresd!

2015. aug. 11. 02:36
 2/3 P.O.C. ***** válasza:

Egy torrent letöltésekhez szükséges szoftver, ami a letöltést/megosztás végzi.

A legnépszerűbb Magyarországon talán a μTorrent, de mivel az ingyenes változatot már telek*rták reklámokkal, kéretlen szoftverekkel, így egyre többen más alternatívát keresnek. Jó még a qBittorrent, Transmission-Qt, Deluge.

És úgy találod meg mint bármilyen szoftvert beírod egy internetes keresőbe a nevét mint pl a google.hu -be.

2015. aug. 11. 05:03
 3/3 anonim válasza:
Első vagyok, most kicsit elbizonytalanodtam. mennyibe kerül ez a termék, hol lehet kapni?
2015. aug. 11. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!