Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol találom meg a régi lomtárb...

Hol találom meg a régi lomtárban lévő fájlokat?

Figyelt kérdés
Újra raktam a Windows-t, és ugyebár a régi fájlok megmaradtak, viszont a régi asztalon a lomtárban volt, vagy 10 Gb szemét, amit nem töröltem, és most, hogy az új Windows van fent, így is foglalják a helyet. Hol találnám meg azokat a fájlokat?

2015. aug. 5. 13:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Formáztál?
2015. aug. 5. 13:41
 2/12 anonim ***** válasza:
windows.old mappában nincs?
2015. aug. 5. 13:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A sajátgépben ne csak a rejtett fájlokat, hanem a rendszerfájlokat is jelenítsd meg. Akkor a meghajtón meg fog jelenni a lomtár mappa is, és annak minden tartalmát lehet törölni. Ha magát az egész mappát törlöd, létrehoz magának egy újat.
2015. aug. 5. 13:43
 4/12 anonim ***** válasza:
* bocs, pontosabban töröld a windows.old mappát.
2015. aug. 5. 13:43
 5/12 E1D1E ***** válasza:

Hohó, azt csak úgy nem fogod megtalálni!

Mivel a lomtár mappája egy oprációs rendszer által használt rejtett mappa.

Ez úgy tudod megjeleníteni, hogy:

Bemész a sajátgép->menüsor fellül->Eszközök->Mappa beálításai->Nézet->Az operációs rendszer védett fájljainak elrejtése (ajánlott) kiszedni a négyzetből a pipát

=>Windows.old->RECICLER->[X] és elvileg itt van mindened ami kell!

2015. aug. 5. 13:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem formáztam, megvannak a régi fájlok. megnézem az utolsó kommentelő szerint, hátha megtalálom. Sima rejtett fájlok megjelenitése nem segitett, nem találtam meg. Köszönöm a segitséget!
2015. aug. 5. 19:04
 7/12 E1D1E ***** válasza:
Nem sima rejtett mappa, odaírtam, hogy ki kell szedni a pipát abból a négyzetből is.
2015. aug. 5. 21:04
 8/12 E1D1E ***** válasza:
Ha Pécs közelében vagy ránézhetünk!
2015. aug. 6. 07:50
 9/12 A kérdező kommentje:

Én arra értettem, hogy már próbáltam csak simán rejtett fájlok megtekintésével, de nem találtam. Azt nem a tiedre írtam. Ma este majd megpróbálom, amit írtál.

Nem Magyarországon élek.

2015. aug. 6. 10:29
 10/12 E1D1E ***** válasza:

Szuper, bocsesz ne haragudj!

Ha így sincs meg, lehet, hogy linux disztró alól láthatóvá válnak. Én erre a Lubuntut vagy a Fedórát ajánlom, kicsik, gyorsak, egyszerűek, egyértelműek és Live verzióban telepítés nélkül használhatóak CD-ről vagy Pendrive-ról.

2015. aug. 6. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!