Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy a legbiztonságosabb...

Hogy a legbiztonságosabb szállítani?

Figyelt kérdés
Jövő héten Pestre költözök, és vinném a gépemet is, viszont nem tudom, hogyan lenne a legbiztonságosabb szàllítani. Egy 980 Strix van benne, aminek azért jelentős súlya van, és félek hogy egy durvább kátyúnál megsérül a slot, vagy az alaplap. Elég ha az egész konfigot dobozában oldalra fektetem,és aláteszek valami puhát, hogy a rázkódást elnyelje? Ha nem muszáj, nem venném ki a GPU-t, mert a méretéből adódóan annyira passzentos, hogy a kis alaplapi kioldó pöcköt maximum csavarhúzóval tudnám lenyomni, letörni pedig nem akarom. Köszi előre is.
2015. aug. 9. 08:35
 1/3 Ricsi34 válasza:
Azt javaslom hogy szedd szet a gepet es minden alkatreszt kulon csomagolj be valami puha vedo cuccba lehet az vattas dolog vagy torolkozovel korbetekered mar az is segit valamennyit.En egybe nem nagyon szallitanam,de rad bizom megfogadod e a tanacsom.
2015. aug. 9. 09:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Szedd szét mindenképpen, de ne egy éles csavarhúzóval próbálkozz, inkább valami tompább tárggyal.
2015. aug. 9. 09:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem az egészet felesleges szétszedni,a RAM meg a proci édesmindegy, hogy benne van-e, egyedül a kártya súlya miatt félek,de akkor azt kiszenvedem belőle valahogy. Nem vagyok túl nagy profi, nem én raktam össze a gépet, tehát nem állnék neki olyannak, amivel még nagyobb kárt okozok
2015. aug. 9. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!