Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bioszt akartam frissíteni de...

Bioszt akartam frissíteni de nem sikerült?

Figyelt kérdés
Frissítés után újra akart indulni a gép, de se kép se hang. Először 5a hibakód= internal CPU error. Cmos-t akartam törölni, át is jumpereltem. Akkor 05 hibakód=OEM inilization before microcode loading. Még mindig nem töltött be. Aztán jumper vissza, de ismét 5A hibakód. Mi lehet a gond?
2015. aug. 8. 23:28
1 2 3
 11/24 Gábor_79 ***** válasza:
Én is ROM fájl letöltésére gondoltam, de megnéztem az oldalon, azaz letöltöttem és kicsomagolás után már nem jó a kiterjesztése. A becsomagolt fájl neve még jó "Fatal1ty 990FX Professional(2.00)ROM" kicsomagolás után meg "990Pro2.00" így néz ki. (ez verziónkén változik, épp mi a kiterjesztés ?) Azaz 00 a kiterjesztése, amit nem fog felismerni semmilyen frissítő alkalmazás. A pont után át kell írni "ROM" -ra.
2015. aug. 9. 11:54
 12/24 A kérdező kommentje:
Srácok próbáltam mindent, de nem akar életre kelni. Amúgy a billentyűzeten nem ég egyik Led sem. Akkor is érzékeli a gombokat?
2015. aug. 9. 12:15
 13/24 anonim ***** válasza:

Beraktad a FAT32-re formázott pen drive-ot a letöltött legújabb Instant Flash Biossal, átnevezted a .00 helyet .ROM-ra és beraktad a gépbe, hátra az alaplapi USB csatikba dugtál mindent?

Aztán kikapcs és bekapcs. Elvileg magától is fel kell ismernie a Pen drive tartalmát.

2015. aug. 9. 12:20
 14/24 A kérdező kommentje:
Pontosan így csináltam mindent
2015. aug. 9. 12:24
 15/24 Gábor_79 ***** válasza:
Azt én is díjaztam volna, ha a direkt kérdésre válaszolsz. Abból valamennyire látszana, hogy nem egymás mellett beszélünk és nincs félreértés. Meg, hogy tudod mit csinálsz.
2015. aug. 9. 12:24
 16/24 anonim ***** válasza:

Eljut egyáltalán a BIOS-ig? Csinálj egy képet a képernyőről, ahol megakad és tölts fel pl. ide

kepfeltoltes.hu

2015. aug. 9. 12:27
 17/24 A kérdező kommentje:
A kérdésemben leírtam, hogy kép sincs! Csak pörögnek a ventik és ennyi
2015. aug. 9. 12:29
 18/24 A kérdező kommentje:
Próbáltam Cmos-t törölni, de semmi
2015. aug. 9. 12:32
 19/24 anonim ***** válasza:
Melyik város közelében vagy?
2015. aug. 9. 12:36
 20/24 Gábor_79 ***** válasza:

Az elején végignéztem a Manualt, meg a kulcsszavakra is rákerestem és nem találtam Bios Recovery-re hivatkozást ennél a típusnál. Persze majd minden gyártónál van ilyen, de az Asrock ezek szerint más. Lehet az lesz az érvényes, mint a már említett link legalján a megjegyzés szól.

[link]

Notice "If this happens, your system will need service."

"Ha ilyesmi történik szervízre lesz szükséged."

2015. aug. 9. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!