Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Daz féle windows loaderrel...

Daz féle windows loaderrel volt már valakinek gondja, Vagy minden komplikáció nélkül működött rendesen?

Figyelt kérdés

Egy már lejárt próbaidős lenovo ideapad z510-et szeretnék vele aktiválni (windows7 ultimate 64bit.)

Nektek bármi tapasztalat daz féle loaderrel?

(dirtywindows oldaláról leszedve)

2015. aug. 8. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem szokott gond lenni, ha próbaidőn belül aktiválja az ember. Próbaidő után egyszer nekem fekete képernyő jelent meg. Azonkívűl a dirtywindowsról leszedett loader nem a legjobb, valami kéretlen reklámot helyez el. Szedd le a thepiratebayról, az megbízható. És készülj fel egy új telepítésre, meglepne ha ez sikerülne.
2015. aug. 8. 23:32
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem bootolt a rendszer? Vagy annyi lett a windowsnak és újra kellett telepíteni?

Én azt olvastam, hogy állítólag meglehet csinálni miután már lejárt a próbaidő csak fel kell menni egy weboldalra ahol újra elvégzed az eredetiség ellenőrzést

2015. aug. 8. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem bootolt, se csökkentett mód se semmi. Viszont friss telepítésnél még sosem volt gond vele, az eredetiség vizsgálat is elfogadta.
2015. aug. 8. 23:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem fog tetszeni amit írok, de néha-néha úgysem árt új windowst tenni, sőt.
2015. aug. 8. 23:47
 5/6 A kérdező kommentje:

azt írják, hogy ha nem bootol a rendszer akkor be kell rakni a cd-t és megoldható miután beírsz vmit. Na minden esetre akkor megpróbálom így, ha meg nem megy max annyi, hogy újra kell rakni a rendszert és utána.

Köszi a választ, jöhetnek még:)

2015. aug. 8. 23:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem árt, mi is sokszor újrarakjuk de ez a rendszer még nincs 1 éves és nem akarok egy ideig ezzel megint problémázni mert előző telepírés is necces volt
2015. aug. 8. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!