Samsung galaxy y (s5360) telefonra szeretném visszaállítani az imeit. Hogyan tudnám?
nem, nem értem a kérdésedet, mivel ritka értelmetlenül van megfogalmazva. Feltehetően ezért nem írt senki más se. Gondolt át az igeidőket, mert jelenleg nem értem, hogy most meddig jutottál el, mi volt a hiba és jelenleg mi van a telefonnal.
Annyit tudok hozzá tenni, hogy némelyik samsung teló az /efs mappába tárolja az imeit, arról csinálj biztonsági másolatot. De egy flasheléssel vagy BL nyitással/zárással, esetleg rootolással se tudod csak úgy felülírni.
na látod, másodjára sokkal értelmesebben sikerült leírni. Mivel ilyen gondom még nem volt, ezért gyorsban utána olvastam, a lényeg, hogy flasheld az EREDETI gyári romot, amivel anno kijött, az elvileg visszaállítja. A többi itt:
De több helyen is megjegyezték, hogy nem katasztrófa, ha a hálózat elfogadja, akkor nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!