Hogy tudok visszaállítani egy törölt videót telefonra?
#1 - Csakhogy ez nem számítógép, telefonon én még nem láttam lomtárat.
A lehető legkevesebb telefon tárhelyére történő írással (fényképezés, zeneletöltés, játék, stb.) el kell érned, hogy a számítógép cserélhető meghajtóként lássa a telefont, médiaátviteli mód nem jó. Ezután egy fájlvisszaállító programmal a telefonod betűjelét kiválasztva megpróbálhatod megkeresni, majd a számítógépre visszaállítani a törölt videót. Fontos, hogy a telefonra ne írj semmit, mert felülírhatja a videót, ha még visszaállítható állapotban van.
Ennél egyszerűbb megoldás a File recovery kulcsszóval történő keresés a Play áruházban, nem hiszem el, hogy Androidra még nem írtak egyetlen alkalmazást sem, ami képes lenne erre. Ajánlott a gépen, böngészőből keresni, mert a Play áruház böngészése írhat a telefonra, mint ahogy az alkalmazás letöltése biztosan fog.
Mi a kiterjesztése?
Memóriakártyán van?
Akkor told be a gépbe, és fájl visszaállítóval ahogy előttem írták, vissza tudod állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!