Zádori Szebasztián kérdése:
Lassú a net! A gépemre feltelepítettem a driver boostert minden jó volt míg újra Nem indítottam a gép: üdvözöljük ok. Utána kékhalált követve. Nagy nehezen csökkentett módban letörőltem Csak az a Baj, hogy nagyon Lassú a net:nettel nincs baj?
Figyelt kérdés
2015. aug. 7. 19:32
1/5 anonim válasza:
Szerintem egy ccleaner + defeaggler meg egy vírusirtó lefuttatas sokat hatna legvégső esetben ujratelepited a Windows -t es kész. De a neted korlátlan? Mert ha nem akkor az is lehet h lelassitottak....
2/5 pinkpancser válasza:
Ha egy driver jól működik, akkor nem kell feltétlenül frissíteni. Ha a net lassú akkor a lan/wifi drivert próbáld meg újratelepíteni.
3/5 szántóvető válasza:
nincs :D
mit töröltél le a driver boostert?biztos túlbuzgó módon nekiállt drivereket frissítgetni csak hogy csináljon valamit.rendszer-visszaállítás segíteni fog.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! a probléma Az volt,hogy a gép új Csak a hálózati kártya. Iszonyat régi :) köszönöm a válaszokat amúgy ccleaner,Avast,Iobitdefrag fighter system care van a gépen.
2015. aug. 8. 10:14
5/5 szántóvető válasza:
valami komolyabb malware irtó még hiányzik.bár még nem használtam avastot,nem tudom hogy az milyen védelmet ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!