Stevenke kérdése:
Van olyan program amivel megtudom nézni a gépem gyorsaságát?
Figyelt kérdés
Állandóan olyan lassú a gépem, újrarakom akkor is. Már nemtudom mit csináljak. Dell inspirion 55452015. aug. 6. 02:42
1/4 anonim válasza:
Nincs, mivel nincs is szabvány mértékegység, ami egy számítógép gyorsaságát jellemezné, így nincs is mit mérni. Egyes hardverekre vannak benchmark programok, de általában ezek is valami saját mérőszámot kénytelenek használni, hiszen adott hardveren belül sincs egyetlen objektív paraméter, amivel összehasonlíthatóak lennének.
2/4 anonim válasza:
Már mi a lassú, mit érzel annak, és pl mennyi az idő egy adott dolognál, ami lassú? A10-7300 processzoros? Milyen os tettél rá?
3/4 A kérdező kommentje:
Az egész gépet, lassan töltenek be a mappák, akár egy program, lassan reagál akár egy kattintásra. Windows 10, de windows 8 on is lassú volt, akár hányszor tettem újra. Minden driver megvolt. Igen az a procim van.
2015. aug. 7. 23:57
4/4 anonim válasza:
Pedig nem rossz a processzorod [link]
Milyen telepítőt tettél fel?
Nem tettél bele + RAM-ot esetleg alacsony Hz-vel?
Igazából pattognia kéne a gépednek. A 8.1 nálam gyorsabb, mint a 10, én annál maradtam. Van még garanciád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!