Előfordulhat, hogy az AVG program fogja meg a laptopom eddigi gyorsaságát? Eddig NOD 32 volt rajta, csak most lecseréltem az AVG-re.
Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 13:51
1/11 anonim válasza:
Igen, az fogja le. egy ideig én is azt használtam, és lassú volt, de most áttértem az avast!-ra, ami jobban bevált. de azt jól tetted, hogy áttértél a nod-ról.
2/11 anonim válasza:
Esélyes a dolog, bár ha Nod nem fogta, AVG-nek se kellene sok vizet zavarnia... Állítólag Avira Personal az, ami nagyon gyengus gépeken is elmegy, de én is Avastot ajánlom mellé egy nagyon jó valós idejűvel (Ad-Aware free) és egy jó tűzfallal, ezeken csak az jut át, amit te manuálisan átengedsz rajta.
3/11 anonim válasza:
Nem kellett volna leszedned a NOD32-t - már ha legális volt.
A 10-es AVG állítólag nem sokat lassít, de az elődei igen. Én még a 8.5-öst használtam, egészen addig, amíg csigát nem csinált a gépemből.
Az avast! erősebb gépeket is lassít egyébként (első kettőnek). Ráadásul nálam 7 vírust átengedett. Szerencsére az ESET Online Scan megtalálta őket.
4/11 anonim válasza:
én Kaspersky Internet Security 2011 használom már két napja és azóta csak fogja meg a vírusokat
5/11 anonim válasza:
itt egy kép az első napból [link]
6/11 anonim válasza:
csacs88: ezt avast! után? Vagy melyik vírusirtó után?
7/11 anonim válasza:
Nekem meg az avg engedett át pár trójait... Első voltam.
8/11 anonim válasza:
ESS sokkal jobban fogja a gépet (teljesen az ellenőrzése alatt tartja), mint a NOD. Alighanem gyenge a géped, erre nem lesz jó az AVG. Használj Avastot.
9/11 anonim válasza:
Miért mondjátok neki, hogy használjon avastot? Az is fogja a gépet, a netről nem is beszélve..
10/11 anonim válasza:
Beállításoktól is függ, mi mennyire fogja le a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!