Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem játszható tovább a...

Miért nem játszható tovább a GTA 5?

Figyelt kérdés
A gta 5 pc verziójával játszom, és a a Tow Truck(38.) küldetés után semmilyen misszió nem érhető el. Ennek mi lehet az oka?

2015. aug. 5. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:
A játék játszható, viszont te nem érted hogy mit kell benne csinálni. Amíg nem csinálod meg benne amire utasítottak addig nem tudsz továbbhaladni (pl. keress egy megfelelő kocsit és tedd le a bűncselekményhez közeli parkolóban hogy el tudjatok menekülni, telefonon jelezni a társadnak ha megcsináltad ) ezt nem fogja neked kirajzolni térképen.
2015. aug. 5. 20:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Na de! Észrevettem hogy eltűntek a missziók a map-ről. Furcsáltam , és elkezdtem barangolni. Erre egyszer csak megjelent egy misszió lehetőség. Odamentem teljesítettem, "mission passed" felirat a végén, és attól fogva nem volt más lehetőség . Ezt mivel magyarázod?
2015. aug. 5. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!