A számítógépén elromlott. Mikor bekapcsolom akkor csak 3 sípol és a gép az megy tovább de a monitort nem érzékeli, mi lehet a baja? ÉN a Videó kártyara gondolok hogy az mehetett benne tönkre szerintetek az csinálhat ilyet?
Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 00:52
1/11 anonim válasza:
Fogadjunk AMD videokártyád van! :-)
Emberek nem tanultok semmiből??? :-)
Az ég szerelmére vegyetek már nVidia videokártyát! :-)
2/11 anonim válasza:
Milyen bios-od van? Hosszú vagy rövid sípszó? Így nehéz segíteni.
3/11 P.O.C. válasza:
Itt egy kis összefoglaló a jelzésekről:
Amúgy nem tudom az első honnan veszi ez a baromságot, hogy az AMD (ATI) kártyák romlékonyabbak. Ez marhára nem igaz.
Dolgoztam PC boltba 2 évig, ahol nem tapasztaltam ilyet.
Plusz ismerőseimnél (akiknek javítgatni szoktam gépet), se volt több halott AMD kari mint Nvidia.
4/11 A kérdező kommentje:
Először akkor csipog mikor elindul ez ok de utána 4 rövid csipogast lehet hallani.
Nem Nvidia a Videó kártyám van.
2015. júl. 29. 10:19
6/11 A kérdező kommentje:
Az utolsó valaszolonak Köszönöm a linket hasznos volt. A számítógép sipolasa az megszünt a memóriával volt baj de a monitort az meg mindig nem jó mi lehet még akkor a baja
2015. júl. 29. 16:26
7/11 P.O.C. válasza:
"Az utolsó valaszolonak Köszönöm a linket hasznos volt."
Mintha én előtte nem pont ugyan azt linkeltem volna.
Úgy látszik ezen az oldalon valamit kétszer is be kell linkeni hogy a kérdező észrevegye. :D
8/11 anonim válasza:
Próbáld ki a monitort másik géppel, ha azzal sem működik, akkor vehetsz másikat. Ha azzal működik, akkor tápot kell cserélni.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget megvan a ludas. :D
2015. júl. 30. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!