GTA 5 telepítési hiba lépett fel!?
Beraktam a Dick 1-et,és ezt a hibát dobja fel a nyelv kiválasztása után:Unable to detect Windows Media Player on your system. Please install Win Media Player, then retry the installation.
Értem én hogy mit jelent,a microsoft-on nézegettem is,de valami olyan van hogy a win 8.1 áruházban keressek valami DVD lejátszót.VLC media player nem játsza le?Áruházban mindegyik fizetős.
Egyrészt. A dick az f***t jelent. Amire te gondoltál, az disk.
Másrészt, mit akarsz te médialejátszóval telepíteni?
Valami oknál fogva úgy van megcsinálva a GTA 5 telepítője, hogy kell neki a Windows Media Player.
A megoldás attól függ, hogy milyen kiadású az adott Win 8.1:
- N-es, vagyis EU-s kiadás (Windows 8.1 N, vagy Windows 8.1 Pro N) esetében le kell tölteni a Windows Media Playert innen:
- ha viszont "sima" (Windows 8.1, vagy Windows 8.1 Pro), akkor vissza kell kapcsolni a kikapcsolt médiafunkciókat:
Vezérlőpult -> Programok -> A Windows szolgáltatásainak be- és kikapcsolása, itt a Médiakezelési szolgáltatások -> Windows Media Player-t kell bepipálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!