Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A World-ben van egy ilyen kis...

A World-ben van egy ilyen kis enter-t mutató jel. Hogy tüntessem el?

Figyelt kérdés
kb így néz ki: lP, csak fordítva, és a l meg a P közelebb van egymáshoz. xD na szóval, valamit megnyomtam, és most ott van.....
2010. márc. 7. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Fent az eszköztárban van egy ugyanilyen ikon, kattints rá.
2010. márc. 7. 13:05
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. márc. 7. 13:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát sok fura jel van a világban.
2010. márc. 7. 13:24
 4/5 A kérdező kommentje:

xD, ja például az is, hogy egy 3szögben egy jobbra forduló nyíl át van húzva. És ezt annyi ember nem érti!!!!

Akkor még azt mondja, hogy agyatlan kis p*csa! Mintha én lettem volna a hibás. Nem tudom, nem látta, azt hogy NEM lehet jobbra kanyarodni kocsisnak???? Hogy kaphatnak az ilyen idióták jogsit? Protekcióval??? Áhhh

De igaz, sok fura jel, meg sok h*lye ember van!

2010. márc. 7. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem háromszögben, hanem körben, a kettő között különbség van!

[link]

[link]

A háromszögben veszélyt jelzők, a körben tiltó jelzések vannak. A piktogrammokat úgy tervezik, hogy mindenki megértse, vagyis ehhez nem kell nagy logika.

[link]

2010. márc. 7. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!