Windows 10 telepítés hiba?
Letöltöttem a hivatalos oldalról a mediacreationtoolt, ahogyan azt javasolták.
Az történt, hogy az "ezt a gépet frissíteni most"-ra klikkelt, mikor is egy pár másodperc után közölte velem a telepítő, hogy Valami baj történt. Csak egy bezárás lehetőséget ajánlott fel. Ezután megpróbáltam USB-ről, amely termékkulcsot kért. A kalózkodott windowsomét nem tudtam, így keyfinderrel kikerestem, ezt pedig nem fogadta el, mondván: "Ez a termékkulcs téves. Ellenőrizze és próbálkozzon újra ezzel vagy egy másik kulccsal."
Picit aggódom, hogy sikerül-e frissítenem, ugyanis cikkről-cikkre egyre szerelmesebb leszek az operációs rendszerbe. Köszi szépen!
Ugyan, semmi baj.
Csak én vagyok amúgy ilyen szerencsétlen, egyik ismerősöm szintén törttel, gond nélkül frissített. :D
Igen lehet frissíteni, törtel, sőt regisztrálatlannal is megkapod 1 évre frissítések nélkül.
Próbáld mégegyszer megigényelni a tört win 7-en, de ha telefonon aktiválod a win7-et, akkor teljes win10-et kapsz, tehát telefonos aktiválás, feliratkozás a frissítésre és mindenképp várd meg, míg a kis fehér ikonra kattintva az lesz kiírva, hogy igen már elérhető és töltheted.
Én biztosan nem költök oprendszerre :D
Apropó, nem iratkoztam fel egyáltalán erre a kipróbálom dologra.
Várok mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!