Windows 10 telepítés hiba?
Letöltöttem a hivatalos oldalról a mediacreationtoolt, ahogyan azt javasolták.
Az történt, hogy az "ezt a gépet frissíteni most"-ra klikkelt, mikor is egy pár másodperc után közölte velem a telepítő, hogy Valami baj történt. Csak egy bezárás lehetőséget ajánlott fel. Ezután megpróbáltam USB-ről, amely termékkulcsot kért. A kalózkodott windowsomét nem tudtam, így keyfinderrel kikerestem, ezt pedig nem fogadta el, mondván: "Ez a termékkulcs téves. Ellenőrizze és próbálkozzon újra ezzel vagy egy másik kulccsal."
Picit aggódom, hogy sikerül-e frissítenem, ugyanis cikkről-cikkre egyre szerelmesebb leszek az operációs rendszerbe. Köszi szépen!
Nálam nincsen sajnos olyan lehetőség mellyel kitudnám hagyni.
Igen, tört verzió, nem vagyok túl nagy "informatikaizseni", a formázásba nem merek belefogni :D
Köszönöm a gyors és normális válaszodat, mindenesetre a zöld pacsi megy, szerintem megvárom míg felajánlja, hogy frissítsem.
KI LEHET HAGYNI CSAK KÉNE TUDNI OLVASNI KÉKKEL VAN ÍRVA.
NEM OLYAN FELTŰNŐ DE OTT VAN!!!!!!!
Nem tudom, én ezt találtam:
Azokon a készülékeken, melyek a díjmentes frissítési ajánlat keretében kerültek felfrissítésre és online aktiválásra, képes leszel a Windows 10 tiszta telepítésére:
Lehetséges lesz letölteni és USB-meghajtóra vagy DVD-re a megfelelő Windows 10 kiadás telepítési adathordozójának létrehozása
Lehetséges lesz a Windows 10 telepítése során a termékkulcs megadásakor annak átugrására. Az ilyen készülékeken a Windows 10 online automatikusan aktiválni fog. Az átugrás lehetőség csak akkor érhető el, ha adathordozóról bootolsz és futtatod a telepítőt.
Az automatikus online aktiválás a Windows 10 tiszta telepítését követően észrevétlenül fog megtörténni, ha a készülék korábban ugyanarra a kiadású Windows 10-re már frissítésre és online aktiválásra került. Így nem szükséges termékkulcs megadása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!