Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek elfutna a gépemen...

Szerintetek elfutna a gépemen a GTAV?

Figyelt kérdés

Ilyen teljesítményekkel:proci(intel celeron dual core 3,33GHz),3GB DDR2 RAM(800mhz),2GB geforce gt 730 Videokártya,egy 64bites windows 8.1 rendzseren.

tudom hogy a minimum gépigénye az 4magos proci de ez 2 magos procik közül elég erős viszont kinyírni se szeretném ramba viszont sok meglepetést hozott már nekem ez a 800MHz.Viszont kíváncsi lennék a véleményetekre.

2015. júl. 30. 16:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy fog futni, de nem nagyon fogod élvezni. Visszaállíthatod DirectX10 re, akkor talán elfut low-on.
2015. júl. 30. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:
a proci ratyi (celeron) és a memória is kevés.
2015. júl. 30. 17:06
 3/3 A kérdező kommentje:
például ma telepítettem az NFS run-t de az se fut rajta csak pörög a proci 100%-on meg behozza egy kisablakba de csak egy fehér ablak az egész még a hangot se adja le.valószínű akkor a gtaV se menne.vagy fifából se tudom meiket bírná el naggyából a fifa14-et szerintem vinné de a fifa 15 biztos nem futna kapásbol ott is 4magos proci 4gb ram.
2015. júl. 30. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!