Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elfutna a gépemen a WIN7?

Elfutna a gépemen a WIN7?

Figyelt kérdés
nekem HP compaq nc6120 lapcim van 1.5 gb ram? 1.8 ghz intel procival.intel 915gm 128 mb video kártyával . elmenne a gépemen?

2014. okt. 30. 10:03
 1/6 Tengor ***** válasza:

Elindulna, de szenvedés lenne használni.

Ez a gép egy kellően kis linuxszal még használható lenne netezésre.

2014. okt. 30. 10:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy Windows XP-Linux párosítás dual-boot rendszerben is jó, a Linuxszal neteznél, az XP-vel játszhatnál, ill. az egyéb programjaidat futtatnád.
2014. okt. 30. 11:05
 3/6 A kérdező kommentje:
hogy hogy szenvedés lenne? csak netezek rajta ! még arra se lenne jo a win7 tel?
2014. okt. 30. 13:33
 4/6 Tengor ***** válasza:

A Win 7-nek ugyan 1 GB RAM a minimális igénye, de azért 2 GB-nál kezdődik a használhatóság.

Ha hálózatra kötöd, akkor legalább egy vírusirtót fel kell tenni majd. Fut a Win 7, a víruskergető és még böngésző és már el is fogyott az 1,5 GB, de még nem nyitottál meg egy oldalt sem.

2014. okt. 30. 13:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Windows 7 Starterrel jó. Én is ezt raktam fel egy hasonló gépre, megy a Bitdefender vírusirtó, a Firefox, és így 50%-os a memóriahasználat.
2014. okt. 31. 10:30
 6/6 A kérdező kommentje:
és win 7 starter az mi ????????? what??? op rendszer
2014. nov. 13. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!