Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fel raktam a Windows 10-et de...

Sadaa kérdése:

Fel raktam a Windows 10-et de fekete képernyőt kapik amikor betöltené a windowsot. Mi leget a baja?

Figyelt kérdés

Már mindent megcsináltam. elem ki/be, jumper le/fel ki húztam mindent portalanítottam a gépet stb.

integrált vga van a gépbe átmenetileg és felraktam az alaplap oldalárol a megfelelő integrált vga-t.

utána gép resi de ugy se volt jó a felbontás mert 1440x900-at akartam.

na mondom akkor felrakom a rendes vga driverét, azzal már jó lett mert nem akkora az egér mint volt de viszont fekete képernyőt kapok, és villog a kurzor.

A gép az bejön mert nyomogattam mindent és valahogy egy zenét el tudtam indítani.

De nem tudom hogy hogy lehetne ezt megoldani. Valami ötlet? Válaszokat előre is köszönöm! :)

2015. júl. 30. 01:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Töröld a igp driverét és várt meg amíg kijön win 10-re. De ha törlöd a Windwos Update lehet le fogja tölteni a megfelelő drivert
2015. júl. 30. 06:48
 2/6 anonim ***** válasza:

#1 vagyok bocsi nem tudod így törölni...

Próbáld billentyűvel kiügyeskedni az indítási hibaelhárítást

2015. júl. 30. 06:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem is tudom hogy mi lehet a hiba.
2015. júl. 30. 20:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Most vissza raktam a win 7-et rá tökéletesen megy, semmi baj sincsen vele.

Mondjuk én arra tippelek hogy az integrált vga "GeForce 7025" nem bírná el a 1440x900-as felbontást.

De viszont a win7 meg bírja? :o

2015. júl. 30. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Alaplapba integrált...
2015. júl. 31. 07:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen alaplapba integrált, mi ebben az újdonság? :D
2015. júl. 31. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!