Miért fekete a Google Chrome? (Win 8, kép róla lent)
2015. máj. 12. 10:56
1/7 anonim válasza:
Ablakszínt nem állítottad? Ott lehet módosítani, de hogy magától miért változott...?
Ha megnyitsz pl egy intézőt, ott is ilyen a szín?
2/7 tibusz0211 válasza:
Eddig is Windows 8 módban használtad?
Mert ezt ki/be lehet kapcsolni. Hogy ne úgy működjön mint a csempés alkalmazások, hanem normál "asztali" módban.
3/7 A kérdező kommentje:
Elvileg nem lett átállítva semmi, de édesanyám lehet valami billentyűkombinációval átütött valamit a dolgon.
Ha számít, akkor ha leteszem a tálcára, látom, hogy van egy plusz ikon, ami ilyen fekete, de ha a simát próbálom megnyitni, akkor is ezt hozza be. Így: [link]
2015. máj. 12. 11:12
4/7 tibusz0211 válasza:
A fekete ikon a Windows 8 csempe módja. Nyisd ki és a jobb felső sarokban található menüben visszaállíthatod normál módra.
5/7 A kérdező kommentje:
Ott hol találom? Sehol nem látok ilyet..
2015. máj. 12. 17:29
6/7 A kérdező kommentje:
Sikerült, nagyon szépen köszönöm! :)
2015. máj. 12. 17:35
7/7 anonim válasza:
A Windows 8-nak van egy külön Chrome-ja,de az elég sokszor le szokott állni. Én ezt kifejezetten uáltam ezért töröltem és a Mozilla Firefoxba beírtam a Google-t és újra letöltöttem. Vagy még az lehet,hogy a színt lent átállítottad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!