Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Keep Out X4 egeret megéri...

Keep Out X4 egeret megéri megvenni CSGO-hoz?

Figyelt kérdés

2015. júl. 27. 10:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem, gagyi.

Ennyiből egy Logitech G100S-re nézz rá.

2015. júl. 27. 11:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd, hogy miért ne vegyem meg? Én azért is szeretném mert van autoclick rajta és akkor a Rekt-9 ből Rekt-90 lesz :D
2015. júl. 27. 12:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Avago 5050-es szenzor van benne, valami kegyetlen rossz. Egy másik egérben volt hozzá szerencsém, hobbi UT-re se ajánlanám.

Ezenkívül a fenti egér "kicsit" gagyi anyagminőségben is.

2015. júl. 27. 13:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Megvettem gyorsan mert nagyon kíváncsi voltam és szerintem semmi baj nincs vele. WP-vel rántok egyet nem ugrál össze-vissza. Auto click is működik. Teljesen megvagyok vele elégedve :) :D
2015. júl. 27. 15:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Milyen az az auto-click?

Mert nekem a4tech bloody v4m egerem van és a progiját nem merem használni, mert elvileg vac bant kapok.. Szerintetek?

2015. júl. 27. 19:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Dehogy kapsz. Tudod hányan lőnek Tec-9el úgy mint a gép? Nagyon sokan. Nem kapsz.
2015. júl. 28. 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Hajdanán én is vettem egy ilyen sokgombos karácsonyfát, és örültem, hogy milyen komoly egerem van. Aztán pár év múlva vettem egy normális egeret, és öt perc használat után fel tudtam volna pofozni magam, hogy képes voltam egy olyan hulladékkal szenvedni évekig.
2015. júl. 28. 16:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Miért szenvedés? :D Nekem is előtte egy tescos egér volt. Sokkal de sokkal jobb.
2015. júl. 28. 16:50
 9/9 anonim ***** válasza:
De egy igazán jó egértől még messze van. Erre én is akkor jöttem rá, mikor az egyszeri "kacat" MS egerem behalt(WMO 1.1), és a 10K-s gamer csodák(pl icon7 Z500, a4tech egerek stb.) a közelébe se tudtak érni. Akkor ismerősömnél próbáltam ki egy razer diamondback plasmat, hát egy másik világ volt ezekhez képest(bár a WMO-t nem ütött meg nálam). Most is egy Razer deathaddert használok, bár már abbahagytam az UT-t és a quake-t is időhiány miatt, egyszerűen már win alatt is zavar ha nem korrekt irodai vagy egy elfogadható gamer egeret használok.
2015. júl. 28. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!