Miért nem indul el neki a GTA V?
Figyelt kérdés
Haverom full ugyanazt a GTA V-öt töltötte le mint én,és ugyan azzal a cracket használta.Nekem elindul a gta v,de neki nem,hiba:ERR_NO_LAUNCHER.Meg még valami olyat hogy a Playgtav.exe-vel indítsa el.A crackelt Launcherrel próbálja.Neki egyáltalán nem müködik,ugyan azt csináltam neki,mint magamnak.Neki win7-ese van,nekem win 8.1,az lehet baj?2015. júl. 26. 13:41
1/1 anonim válasza:
Szia az op rendszer nem hiszem hogy az a baj de a GTA V CSAK 64BITES redszeren indúl el
crecket keres torrent oldalon amit legtöben seedeltek most nem tudok küldeni mert a gyakori kérdések nem engedi.
de minden félekép a vírusírtó legyen kikapcsolva mert a creckot rossz indulatú filesnek fogja venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!