Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért indul újra a számítóg...

Miért indul újra a számítógėpem? Ha csökkentett módban próbálom akkor is újraindul. A táp vagy a videokártya lehet a baj?

Figyelt kérdés
A probléma előtt ėpp a gmailemet néztem, mire befagyott a gėp, újraindítottam azóta akármit teszek újraindul...várom a válaszaitokat!

2015. júl. 22. 08:33
 1/7 Brenya ***** válasza:
Lehet ez is az is vagy más is(Memória,vírus vagy az op rendszer sérült), próbáld a "csökkentett mód parancs sorral" opciót használni(akkor látod, hogy meddig jut el a betöltésnél).
2015. júl. 22. 08:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt is próbáltam már,a képernyő alján futnak nagyon gyorsan valami parancsok, és egyből újraindul..
2015. júl. 22. 09:02
 3/7 A kérdező kommentje:

Próbáltam bekapcsolni a gépet kihúzkodás meg visszadugás után, bejött a windows ezzel a hibaüzenettel:

OSA.EXE

Az eljárás belépési pontja (Rpc@syncCompleteCall) nem található a DLL-ben.(RPCRT4.dll)

2015. júl. 22. 09:06
 4/7 Brenya ***** válasza:
Ha van telepítő lemezed próbáld meg frissíteni(nem újratelepíteni) a rendszert a telepítő lemezről. Ez az exe fájl az Office program része(nem hiszem, hogy miatta nem indul a rendszer).
2015. júl. 23. 08:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben,megpróbálom frissíteni, ha nem jön össze akkor meg újrarakom az xp-t. Köszi, megírom majd mi volt a baj.
2015. júl. 23. 09:52
 6/7 A kérdező kommentje:
A frissítés nem sikerült, így felraktam a windows 7-et. Az újraindulásnak is meglett az oka...túlmelegedett a gép, és ezért restartolt állandóan be...köszönöm a segítséged! :)
2015. júl. 23. 20:34
 7/7 anonim válasza:
Es hogyan oldottad meg a problemad? Kerlek ird le mert nekemis ezt csinalja ://
2015. szept. 6. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!