Anatraxx100 kérdése:
Meg tudná válaszolni nekem azt a kérdést hogy, hogyan lehetnék lcs játékos (lolban :D)? Tehát pl. : milyen feltételek, vagy hogy, hogyan tudnék bekerülni egy már meglévő lcs csapatba? :D
Figyelt kérdés
JÓ tudom most kiröhögtök de én komolyan venném az egészet csak hát nem tudom hogy lehetnék az!!2015. júl. 24. 14:30
1/4 anonim válasza:
Első körben minimum Master rangot kell elérned,tehát a legjobb 0,04%-ban benne kell lenned.
2/4 anonim válasza:
Egyébként karriertervezés szempontjából az "LCS-játékos leszek" elhatározásnál rosszabb ötletet nem nagyon tudnék kitalálni. Egyrészt teljesen irreális cél, másrészt meg ha össze is jönne, biztosan csak fél évre van munkád. Legjobb esetben is 1-2 évet csinálod, utána mehetsz vissza a suliba. Ebben a műfajban 25 évesen már a "kiöregedett" kategóriába tartozik az ember.
3/4 anonim válasza:
de szerintem ha tényleg jó vagy, akkor streamelhetnél! :)
4/4 WarriorKat válasza:
Akkor vegyük például Csacsiékat...
Összeállítottak egy nagyon erős csapatot, és jelentkeztek, ne kérdezd hogyan. Tudtommal a jelentkezés úgy zajlott, hogy egy csomó másik csapattal kellett megküzdeniük, majd ugye pl a TSM-el játszottak, és mivel ilyen sokat megnyertek, a sok csapatból ők jutottak ki, mint új csapat. Egyenlőre az a probléma, hogy LCS-en nincsenek olyan játékosok, akiknek ne lenne legalább 4 olyan csapattársuk, akivel szinte telepatikusan tudják hogy a másik mire gondol. Először szedj össze egy op teamet legalább Challangerekből vagy Masterekből. Itt a következő probléma: mindenki ezt csinálta, és már alig van challanger/master/max dia játékos, aki ne lennr egy komoly csapatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!