Valaki elmagyarázná nekem a vízhűtés elvét?
Figyelt kérdés
Nem linkeket kérek, utána néztem több oldalnak is, de még mindig nem értem hogy miért adnak a CPU -ra kompatibilitást, hogy hogyan kéne levegőtleníteni a csöveket, stb, szóval egy szájbarágós választ szeretnék kérni, köszönöm.2015. júl. 22. 16:27
1/3 anonim válasza:
A vízhűtő szettek egyben vannak gyárilag végtelenítve ,azaz feltöltve. Tehát mikor kicsomagolod csak használnod kell! Nem te töltöd fel!!! A felfogatás miatt van kompatibilitás az alaplapra kell rögzíteni mint a léghűtőt! A furatok miatt! Pl egy amd lapnak nem olyan a furat mint egy intelnél! Amit a procira azaz a alaplapra rögzítessz abban van egy mini vízforgató azaz kompresszor. Keringeti a hűtőfolyadékot a rendszerben a másik fele egy nagyobb radiátor amit ventillátorral lehűt a rendszer,majd a hidegebb folyadék megy vissza a proci fölé! És így tovább! Személy szerint sokkal többre tartok egy jó léghűtést!!! Mert azzal is el lehet érni jó tuning értékket. Pl nekem 3,5 ghz I7 3770k 4,4 -re húzva bőven elég egy 11000Ft-os léghűtő! Tökéletesen teszi a dolgát! Míg egy normális vízhűtő 30-40 körül van! ÉS NEM SOKKAL JOBB! PÁR FOK ESETLEG!!!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de 15.000 -ért már láttam vízhűtést és én inkább annál maradok, kinek melyik szimpatikusabb :)
2015. júl. 22. 17:15
3/3 anonim válasza:
Bocs,hogy még írok de az a 15 -ezres vízhűtő az új vagy használt. Mert ha új akkor csak segítség képpen írom meg ne vedd az biztos nem fog úgy hűteni ahogyan kell! Meg a vízhűtő nem halk a kompresszor is megy + a ventillátor is! Még erre figyelj!
Nekem ilyen van,és elférnek a memóriák is tőle! És szinte hangtalan! Nem tudom milyen gépbe milyen procire kell meg milyen géphzba! Ha véletlen a léghűtés megtetszene figyelj a beépítési magasságára hogy fel tudd tenni a ház oldalát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!