Ennek a CPU blokknak a méreteit tud. Ja valaki?
Figyelt kérdés
Szeretném ezt a vízhűtő egységet CNC géppel kimaratni de nemtudom a méreteit. Ha valakinek van ilyen típusú blokkja és le tudná írni, vagy valamilyen ötletet adni hogy kezdjek hozzá megköszönném!
íme:
2015. júl. 11. 19:19
1/4 Gábor_79 válasza:
Szerintem a furattávolság az egyik ami lényeg, a másik meg, hogy van-e olyan kicsi ujjmaró ami befér a tüskék közé. Szerintem elég, ha a processzor felületének méretével megegyezik ami a furatok közé esik.
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát az oszlopok legyenek végig a CPU felületén és onnantól kezdve mindegy? Amúgy egy AM3+ processzor mérete elvileg 40x40 mm úgy gondoltam én is, de megtaláltam az eredeti blokkot és 240 kis oszlop van. CNC-hez van elég kicsi fej szerintem.
2015. júl. 12. 09:46
3/4 Gábor_79 válasza:
Van egyébként erre specifikus fórum, csak azt már nem kerestem ki külön, akkor. Mert rengeteg olyan kérdező van, aki 5 perc után elfelejti, hogy kérdést tett fel egyáltalán és sose jelenik meg.
Ugyanott, vagyis kicsit arrébb van CNC forgácsolással kapcsolatos oldal is.
4/4 Gábor_79 válasza:
Lehet nagyobb a felülete, mint ahogy a mintadarabon sem véletlen olyan. De az ismert furattávolságokból, már fel tudsz állítani arányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!