Miért jelenik meg ez amikor elindítom a számítógépet? Vírus? Le lehet szedni?
Figyelt kérdés
Amikor elindítom a gépet (windows 7) már két hete megjelenik ez a két kép(link) és úgy vettem észre a számítógép is lassúbb. A vírusírtó nem jelzi ki. Mi ez és el lehet tüntetni?
2015. júl. 22. 12:36
1/12 anonim válasza:
Milyen alaplap? Nézd meg, hogy minden kábel a helyén van-e, a SATA-t meg engedd neki átállítani.
2/12 anonim válasza:
Nem tudom, állíts a biosban a satát ahci módra.
3/12 A kérdező kommentje:
Azt hol kell?
2015. júl. 22. 12:52
4/12 anonim válasza:
Amikor megkérdezi, hogy csinálhatja-e, akkor azt mondod neki, hogy igen.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm de tulajdonképpen mit akar ezzel?
2015. júl. 22. 12:56
7/12 A kérdező kommentje:
A fekete eltűnt de a kék nem, azzal mit csináljak?
2015. júl. 24. 09:34
8/12 A kérdező kommentje:
És a gép bekapcsolás után kb egy percre lefagy.
2015. júl. 24. 09:35
9/12 anonim válasza:
Nézd meg aa biosban hogy van-e olyan hogy error report vagy ilyesmi "F11"error report, most nem tudom megnézni, azt éllítsd disabled-re.
És nézd meg még a biosban hogy mik a priorítások és tedd elsődlegesnek a HDD-t amin a windows van.
10/12 A kérdező kommentje:
Az hol van?
2015. júl. 26. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!