Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sony xperia z1 beázott! Mi...

CsErGy kérdése:

Sony xperia z1 beázott! Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Lezártam minden ajtót és bele raktam a vízbe 5mp után kivettem és kikapcsolt a telefon be se kapcsol mi lehet a baja?
2015. júl. 22. 10:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A 6,7 válasz igaz. én arra tippeltem hogy a szigeteltség engedett el. De azt meg tudjátok mondani hogy ne nem kapcsol be akkor mi lehet a baja? Zárlatot kaphatott?
2015. júl. 25. 10:51
 12/12 tabaki ***** válasza:
Persze, hogy kaphatott, sőt fontos alkatrészek ki is purcanhattak ettől, különösen akkor, ha nem szedted ki azonnal az aksit. Ritka szerencsével kiszáradás után elindulhat, de arra is van esély, hogy valami lerakódás keletkezik, ami fenntartja a zárlatot. Mondjuk ennyi idő alatt már rendbe jöhetett volna, sok reményt ne fűzz hozzá, hogy még magától feltámad.
2015. júl. 26. 03:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!