Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem írni olyan...

G0e0r0g0e0l0y kérdése:

Tudnátok nekem írni olyan online MMORPG játékot ami hasonlít a RuneScape-hez?

Figyelt kérdés
Régebben a RuneScape volt a kedvenc játékom. Azt szerettem benne, hogy sokoldalú és szinte mindenre lehetőségem van benne. Ugyan ilyen stílusú játékot keresek. Fő cél, hogy sok dolgot lehessen benne csinálni, mint például: favágás, halászat, sok küldetés, izgalmas PVP. Jaj és lehetőleg ingyenes legyen, vagy ha nem is ingyenes akkor ne legyen túl drága.
2015. júl. 22. 09:18
 1/7 Brenya ***** válasza:
Itt van jó néhány.: [link]
2015. júl. 22. 09:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Már én is keresgettem, és nem találtam, ezért is tettem fel a kérdést. Nem az a lényeg, hogy mmorpg legyen, hanem az, hogy olyan stílusú legyen mint az RS. Lehet RPG, MMORPG, Sandbox survival game is. Az a lényeg, hogy sokmindent lehessen benne csinálni.
2015. júl. 22. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
mi a baj a RS-pel?
2015. júl. 28. 12:12
 4/7 A kérdező kommentje:
megvaltozott, mar nem olyan mint amilyen regen volt sajnos...
2015. aug. 10. 10:51
 5/7 anonim válasza:

Jagex 2éve kihozott egy verziót, 2007-es Runescapét minden hülyeség nélkül.

[link]

Régi accountoddal használhatod. Jagex behozott egy lehetőséget hogy rs goldért vehetsz membert, vagyis teljesen ingyenes.

2015. aug. 21. 11:32
 6/7 anonim válasza:
Én Runescapen nőttem fel, mellette a kedvencem a Silkroad online volt, de aza baj jobban elcseszték már azt is mint a RS3-at...
2016. ápr. 22. 03:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is érdeklődnék, ha valaki tudna hasonló stílusú játékról!

Nem érdekel semmiféle misztikus, mágikus, harcias játék. Nyugodt, "Adventure" játék érdekel sok-sok kihívással.

2020. júl. 27. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!