IP-cím bann ellen mit lehet csinálni? (Muonline)
Figyelt kérdés
Muonline-on ip bannoltak. a Hack Shield. Nem indul el a játék ha startra nyomok "Access Denied".. Hiába szedtem le újra meg minden. Nem indul el. Mit lehet tenni ez ellen?2015. febr. 9. 00:15
2/11 anonim válasza:
Ha van routered, akkor IP cím csere... De gyanítom egy MMO játékban nem ip bannt adnak, hanem az egés zfelhasználódat tiltiják ki...
3/11 A kérdező kommentje:
van routerem igen. hogyan lehet lecserélni? úgy hogy a net se menjen el?
2015. febr. 9. 15:02
4/11 anonim válasza:
Nem lecserélni kell... kihúzod az áramból, vársz pár percet, és visszadugod... ennyi a történet... A net elmegy, de visza fog jönni... Pont ez a lényege, így lesz új IP címed.
5/11 A kérdező kommentje:
próbáltam mér és mégse jó: (
2015. febr. 9. 17:50
6/11 anonim válasza:
Akkor meg nem IP bannt kaptál... de point ezt mondtam... Ez nem egy FPS játék, hanem egy MMO... ezt ne mtudod megoldani egy ip cserével... Nem kellett volna csalni.
7/11 A kérdező kommentje:
tudom :/. nm is casltam csak vmit írtam... de sehogy se lehet? másik gépen se?
2015. febr. 11. 15:05
8/11 anonim válasza:
Sehogy. A felhasználódat tiltották ki... Tehát a karakteredet. Írj az adminoknak avyg Gm-eknek vagy ne mtudom mik vannak ott.... És ezt tisztázzad velük.
9/11 A kérdező kommentje:
nem csak afelhaszlómat. hanem az egész játékot. mert van egy start gomb ami után bejön a játék, és beléphetsz a felhasználódba. nekem a start gombnál már ezt írja: access denied.
2015. febr. 11. 19:15
10/11 anonim válasza:
Hát szeritnem ha újrarakod az OP rendszert (windowst) akkor jónak kell lennie, és el kell indulnia. 1 próbát megér, ha ez számdora ennyire fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!