Hogyan tudok egy mp3 fájlt waw fájlá tenni?
Figyelt kérdés
Van egy programom ami csak waw fájlokat tud felhasználni hogy (OpenBVE). Movie maker megvágtam és ott m4a-ba tudom elmenteni. Próbáltam átnevezni de ettől csak a fájl vált használhatatlanná. Valaki tudna segíteni?2015. júl. 21. 20:19
1/6 A kérdező kommentje:
*wav fájl
2015. júl. 21. 20:20
2/6 anonim 

válasza:

FormatFactory a legjob program erre, magyarul is tud
3/6 tabaki 

válasza:

De az Audacity is megcsinálja.
A fájlok átnevezése nem old meg semmit. A kiterjesztés az csak egy címke, amely jelzi a rendszernek és neked, hogy milyen adatszerkezete van a fájlnak. Ha ezt a címkét átírod, azzal még nem szervezed át a fájlt, csak jól átvered a programot, amelyik annak alapján próbálja megnyitni, aztán pofára esik, mert úgy nem lehet.
4/6 Koplárovics Béci 

válasza:

WinAmp Diskwriter ("lemezreíró") plugin.
5/6 anonim 

válasza:

Hangfájlok konvertálására legcélszerűbb a Poikosoft ( [link] által erre a célra kifejlesztett - jelenleg EZ CD Audio Converter névre hallgató - szoftverét használni.
E szoftver hiányában a fentebb említett szoftverek is alkalmasak a konvertálásra.
6/6 anonim 

válasza:

Én Audacityben szoktam ezt is elvégezni, de vannak egyszerűbb konvertáló programok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!