Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok egy mp3 fájlt...

Hogyan tudok egy mp3 fájlt waw fájlá tenni?

Figyelt kérdés
Van egy programom ami csak waw fájlokat tud felhasználni hogy (OpenBVE). Movie maker megvágtam és ott m4a-ba tudom elmenteni. Próbáltam átnevezni de ettől csak a fájl vált használhatatlanná. Valaki tudna segíteni?

2015. júl. 21. 20:19
 1/6 A kérdező kommentje:
*wav fájl
2015. júl. 21. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
FormatFactory a legjob program erre, magyarul is tud
2015. júl. 21. 20:23
 3/6 tabaki ***** válasza:

[link]

De az Audacity is megcsinálja.

A fájlok átnevezése nem old meg semmit. A kiterjesztés az csak egy címke, amely jelzi a rendszernek és neked, hogy milyen adatszerkezete van a fájlnak. Ha ezt a címkét átírod, azzal még nem szervezed át a fájlt, csak jól átvered a programot, amelyik annak alapján próbálja megnyitni, aztán pofára esik, mert úgy nem lehet.

2015. júl. 21. 20:29
 4/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
WinAmp Diskwriter ("lemezreíró") plugin.
2015. júl. 21. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Hangfájlok konvertálására legcélszerűbb a Poikosoft ( [link] által erre a célra kifejlesztett - jelenleg EZ CD Audio Converter névre hallgató - szoftverét használni.

E szoftver hiányában a fentebb említett szoftverek is alkalmasak a konvertálásra.

2015. júl. 21. 20:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Én Audacityben szoktam ezt is elvégezni, de vannak egyszerűbb konvertáló programok is.
2015. júl. 22. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!