Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell filmet letölteni?...

Hogyan kell filmet letölteni? És lemezre írni? Több lent.

Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok,segítség nélkül.Szeretnék a legegyszerűbben filmet letölteni,és,majd kiírni lemezre/4,7G/ van.Teljesen az elejétől a végéig kellene a leírása a folyamatnak.Ha valami plusz kellene hozzá akkor az jó lenne minden csak magyarul!Egy lemezre 2 film is ráfér?Jól tudom?Nem akarok tömöríteni stb./Nem is tudok/köszi
2015. júl. 21. 19:10
 1/2 anonim ***** válasza:

A YouTube-os filmeknél az alábbi alkalmazás hasznos:YTD downloader

Ha jogtisztátlan, ingyenes filmeket akarsz, ajánlott különböző torrentoldalakon keresni, pl: ncore , ilyenkor kliens is kell: utorrent

Fizetős oldalakról sajnos magyar nyelvvel nem tudok.

A [link] weboldalon letöltés nélkül helyben filmek vannak.

DvD író programnak a kedvenceim a Nero és az Ashampoo Burning Studio. Ezek fizetősek, de nagyon jók. Néha a CHIP és a Pcworld magazinhoz ingyen adnak ilyeneket.

A filmek száma az adatok mennyiségétől függ, így ha 1080p (FullHD) felbontásban töltöd le, nem fér fel mondjuk egy egész estés film. Ilyenkor az Abelssoft Video Compressor a megoldás.

Remélem, segítettem, ha még kérdésed van, írj privátban!

2015. júl. 21. 20:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Az első válaszát kiegészítve: Lehet még akár 4 filmet is egy dvdre.

Ajánlom figyelmedbe a "filmvadász"-t és a "filmespolcot". Inkább a filmvadászt ajánlom. Ha nem tudod hogyan használd csak írd be a keresőbe, hogy filmvadász film letöltés és van fennt 234677533 videó arról hogy hogyan tölts le. Én 2 éve Nero-t használok. Nagyon jó kis program.

Használata: 2 kattintás a Nerora

"+Hozzáadás" gomb

Kiválasztod a letöltött filmet

Ha megjelent a filmfájl neve akkor katt az írásra.

Mehet a filmnézés

Ja és :Szükséged lesz a wirar nevű programra hogy kicsomagold a filmet. A jelszó: filmvadasz

2015. júl. 21. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!