Windows 10-et vagy windows 8.1-et használjak, melyiket ajánljátok?
Valóban nincs tapasztalatom egyikben sem, idehaza még csak nem is Windowst használok, a munkahelyemen is csak hetest. Bocs, de én a kérdésedet találtam tökéletesen semmitmondónak, szerettelek volna figyelmeztetni, hogy támpontok nélkül nem sok esélye van az értelmes válasznak -- hacsak nem bukkan föl valami mazochista, aki a gyakoribb felhasználói igények és felhasználási területek alapján általános számvetést készít egy kisebb tanulmányban.
P.S.: Ezen oldalakon is olvastam már több méltatást a 8.1 atomstabil voltáról, ez láthatólag nincs szinkronban a te tapasztalataiddal, és ennek is nyilván oka van. Nem árulsz el semmit a hardverről, meg, hogy jogtiszta-e a Windowsod, ha nem, akkor mivel aktiváltad, miféle hibaüzeneteket ír ki, és bizonyára még egy halom egyéb információ volna, ami útba igazíthatná azt, aki ért hozzá. Ezeket a kérdésedből, de még a szűkszavű #2 hozzászólásodból sem fogja senki megálmodni. Lehet, hogy a gépednek nagyobb szerencséje lesz a W10-zel, lehet, hogy nem. Remélem, akad, aki légből kapott ismeretek alapján is tud okosabbat mondani.
Bocs,szóval:
HP DC7600 CMT a gépem típusa.
80 GB vinyóval.
2,75 GB DDR2 rammal.
512 MB-os NVidia Quadro FX 1700 videókártyával.
Pentium 4 630 processzorral 3.00 GHz.
Kissé öregecske gép.3 éve vettem használtan.
Csodálkozom hogy működik rajta a WIN 8.1 (mondjuk hibákkal)
Mert kijelentkezésnél gyakran kiír egy hibát,azonban olyan gyorsan eltűnik a hibaüzenet (mielőtt kijelentkezik a gép a rendszerből) hogy superman legyen a talpán aki el bírja olvasni mielőtt eltűnik.
Azért kérdeztem hogy melyiket ajánljátok.
Amúgy a rendszer egész jó,de hiányzik belőle a start menü (Helyette kezdőképernyő van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!