Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi alapján kellene tudnom azt...

Mi alapján kellene tudnom azt hogy mit vegyek?

Figyelt kérdés
A gépembe ramot akarok venni.Mert haveromtól hallotam hogy nem mindegy milyen fajtát veszek bele mert nem fog működni meg stb... Milyen információk alapján tudom megnézni milyen fajtát érdemes bele vennem?

2015. júl. 20. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Geil márkával szoktak lenni problémák, ha jól emlékszek. Az talán nem megy mindegyik lapban. Mindenesetre egy normális szerelőre kell bízni, vagy itt majd jön egy jártasabb és megmondja. Amúgy lennie kell kézikönyvnek az alaplapodhoz, amit netről is le tudsz tölteni, ha már nincs meg. Ott elvileg felsorolja, amit támogat.
2015. júl. 20. 18:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Pci express 2.0 Dual Bios ez az ami kellene nekem?
2015. júl. 20. 18:38
 3/7 A kérdező kommentje:
GIGABYTE GA-H61M-DS2 LGA vagy ez? Ezt a 2 dolgot találtam a gépemen ami fontosnak tűnik. Kérlek segítsetek mert én nem értek ehhez.
2015. júl. 20. 18:56
 4/7 meszike91 ***** válasza:
Memória támogatási lista: [link]
2015. júl. 20. 19:14
 5/7 meszike91 ***** válasza:

4. vagyok

Ezek biztosan jók az alaplapodba. Lehet hogy olyannal is működik ami nincs a listán, de nem biztos.

2015. júl. 20. 19:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezek közül az összes jó? akármelyiket kiválaszthatom? Egyébként köszönöm szépen!
2015. júl. 20. 19:32
 7/7 meszike91 ***** válasza:

6.

Igen.

2015. júl. 20. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!