Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Iphone 5s-ről hogyan lehet...

Iphone 5s-ről hogyan lehet fotót másolni számítógépre?

Figyelt kérdés
2015. júl. 20. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbben talán úgy, hogy rádugod a gépre, aztán a fájlkezelőben rámész, mint egy pendrive-ra, külső meghajtóra.
2015. júl. 20. 10:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Első tízre nem kapcsolódott, de aztán egyszercsak bejött a kép, amin engedte a letöltést! Közben elveszett az összes név és telefonszám a telefonomról, gondolom valami biztonsági mentést, vagy mit csinálhattam. Van ötletetek hogy hogyan varázsolhatnám vissza? A telefonon a kukába tett fotókat vissza lehet állítani?
2015. júl. 21. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de azt sem mondod el, hogy pontosan mit csináltál, úgy nehéz segíteni.

Ha készítettél biztonsági mentést az itunesban, akkor onnan vissza tudod tölteni. A telefon alapbeállításként az icloudba is készít biztonsági mentést, onnan is megpróbálhatod visszatölteni.

"gondolom valami biztonsági mentést, vagy mit csinálhattam"

Nézd, ez a mondat túl sok jóról nem árulkodik. Alap, hogy figyelmesen elolvassuk, mit ír ki a telefon vagy a számítógép, aztán akkor okézunk le valamit, ha tudatában vagyunk annak, amit csinálni fog.

Nem mondom, hogy egyszerű program az itunes, de egy kis odafigyeléssel ki lehet rajta igazodni.

Ki kellene írnod egy új kérdést (én az elektronikus eszközök-mobiltelefonok kategóriát ajánlanám), pontosan leírva a problémádat meg hogy eddig mit csináltál.

Az alap kérdésed megoldásához (kép mentése) meg sem kellett volna nyitnod az itunest.

Szívesen segítene az ember, de így nehéz :/

2015. júl. 21. 11:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy próbálsz segíteni, de látom nem vagy egy hétköznapi "felhasználóbarát" programokat használó ! Ugyanis az átlag felhasználó a végén már azt sem tudja, hogy mit nyomkodott el, mert annyi dagályosan megfogalmazott és szaknyelvet használó lehetőség van, hogy belekeveredik az ember! Tök egyszerű a helyzet, mert az összes kontaktom eltűnt valamiért és nem találom a lehetőséget, amivel vissza tudnám állítani, pedig semmi törlést nem csináltam, legfeljebb másolatot, ami értelemszerűen, másolat az én olvasatomban és nem megsemmisítés! Szóval ebben kérném a segítséged, ha tudsz, mert az hogy mit és hogyan kellett volna csinálni, azzal nem tudok mit kezdeni!
2015. júl. 22. 08:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Nézd meg a telefonon a beállítások-icloud-biztonsági mentés részben, hogy mikor volt utoljára biztonsági mentés. Ha ott nincs, vagy frissebb, mint mióta eltűntek az adataid, akkor pedig az itunest nyisd meg. Ott menj rá a telefon ikonra felül, aztán összegzés fül, és ott is kiírja, hogy volt-e biztonsági mentés, illetve hogy a gépen van-e. Annak is ott lesz a dátuma.

icloudból így tudsz visszaállítani: [link]

A gépről pedig értelemszerűen a biztonsági mentés visszaállítása gombbal.

Egyébként mikor rámész a telefonra az itunesban, akkor az infó fülön mit ír ki a kontaktok résznél?

2015. júl. 22. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!