Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért történik ez a számítógép...

Miért történik ez a számítógépemmel?

Figyelt kérdés
Egy ideje már szaggattak a videók a youtube-on és más videomegosztókon (csak a kép akadozott, a hang nem), minden oldal lassan töltött be (facebook, google maps stb), gyakran összeomlottak az Adobe-bővítmények, ezért lefrissítettem a legújabb verzióra, majd újraindítás után minden helyreállt: rendesen ment a youtube, gyorsan betöltött minden. Egész nap gyors volt, majd másnap, amikor újra bekapcsoltam a gépet, minden visszaállt a régi kerékvágásba: tök lassan ment megint. Erre ismét frissítettem, újraindítottam, megint jó lett. A mai napon megint meg kellett csinálnom, mert ismét lassú volt, most persze gyors. Miért nem "jegyzi meg", hogy frissítettem? Lehet, hogy a vírusirtóm csinál vele valamit (Avast)? És van Adblock Plus-om is, az nem tilthatja le?

2015. júl. 19. 07:22
 1/5 pinkpancser ***** válasza:
Vírusirtónál nincs sandbox beállítva?
2015. júl. 19. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a böngésző a ludas.
2015. júl. 19. 12:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A sandboxot hol tudom ellenőrizni? Az új kezelőfelület miatt nem találom...

A böngészővel mit tudok kezdeni, ha az az okozója?

2015. júl. 19. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
De milyen böngésző?
2015. júl. 19. 14:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Firefox
2015. júl. 19. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!