Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számítógép tisztítása után...

Számítógép tisztítása után elromlott valami, amikor beszeretném kapcsolni akkor nem kap jelet a monitor ?

Figyelt kérdés
Mit kéne ellenőrizzek hogy nem e csuszott ki egy kábel a helyéről? Szerintem a videókártyával történt valami mert abba van bedugva a monitor?

2015. júl. 16. 16:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát ellenőrizd, hogy a kártya a helyén van-e, majd, hogy a kábel mindkét vége rendesen benne van-e az aljzatban.
2015. júl. 16. 16:20
 2/11 anonim ***** válasza:
ez összetettebb mint gondolod nem csak a kártya lehet.. ramokat szedd ki tedd vissza a vga-t igazítsd meg minden kábelt próbálj a helyére igazítani/dugni de mennyire szedted szét a gépet?
2015. júl. 16. 16:36
 3/11 anonim ***** válasza:

ha a gép beindul, de nincs semmi sípoló hang

akkor többnyire a VGA (videokártya) nem illeszkedik jól vagy por került bele véletlen.

én ilyenkor újra belerakom

kicsit megrángatom

megnézem a kábelt jó és újra indítom.

2015. júl. 16. 16:39
 4/11 anonim ***** válasza:
akár alaplap is lehet!
2015. júl. 16. 16:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem szereltem szét nagyon,csak az oldalsó lapot vettem le és kirörölgettem a port a ventinlátorokbol kifujtam amit tudtam,a nagyobb porszemeket pedik fültisztítóval szedtem ki.én azért tippelek a videókártyára mert abba van bedugva a monitor,ami nem kap jelet ha bekapcsolom a gépet
2015. júl. 16. 16:56
 6/11 anonim ***** válasza:
de ha bármi hiba van a gépben (hdd-n kívül) akkor elég magas %-ban nem ad képet a monitor.. lásd proci,ram,alaplap
2015. júl. 16. 17:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Ugye a jó "videokártyába" van bedugva a monitor? Mert ha mondjuk az integráltba dugtad, ami mondjuk le van tiltva, akkor nem fog menni.

G.

2015. júl. 16. 17:15
 8/11 A kérdező kommentje:
No vga ezt irja a monitor,akkor lehet mas is a baja? Csak 1 vidikarim van,ha kiszedtem es visszaraktam akkor atalitodik? Nem nagyon ertem ezt a biosos cuccot. Szoval monitor azt irja no vga,táp lehet hogy az romlott el? Azis telivolt porral megprobaltam kifujni amit tudok
2015. júl. 16. 17:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Processzor hűtőböl is megprobaltam kifujni amit tudtam de ugye emiatt nem romolhat el a proci?
2015. júl. 16. 17:36
 10/11 A kérdező kommentje:
megcsinaltam a legabszurdabb dolgot amit lehetett,kiszedtem a ramot megtisztítottam és visszatettem. ezt láttam neten sokhelyen nemgondoltam volna hogy ez segít :D
2015. júl. 16. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!