Genius SW-G GX 1250?
Figyelt kérdés
Nemsokára beszerzek egy ilyen hangfalat.
A kérdésem az, hogy a méreteinek utána néztem és pont jók ahhoz, hogy a monitor alá betegyem.
Na most a kérdés, nekem egy Samsung 214T monitorom van ami 8,8 Kg, valami kárt okozhat-e a mélynyomóban ha ráraknám a monitort.
Vagy inkább próbáljam meg megtalálni az asztal többi része közül a megfelelő helyet neki?
Várom a tippeket.
A válaszokat előre is köszönöm!
2015. júl. 15. 23:37
1/2 anonim válasza:
Erőst ajánlom hogyha lehet sarokba helyezd el a mélynyomóját (persze földön) sokkal jobb minőséget tudsz kihozni belőle :) Kárt nem hinném tenne abban ,hogy rárakod a monitort pont ilyen hangfalam volt nekem is :)
2/2 A kérdező kommentje:
Oppá, nagyon örülök annak, hogy olyan írt akinek volt legalább ilyen hangfala és úgy ír ide!
Esetleg az el tudod magyarázni, hogy miért lesz jobb, ha a földre rakom és sarokba?
Amúgy most az asztalom pont két fal találkozásánál van, de ha kell akkor fordítok az asztalon annyit, hogy a sarokba tudjam betenni.
És mi róla a te személyes véleményed? :)
2015. júl. 16. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!