V-Sync, ki vagy be?

Figyelt kérdés

Tobb jateknal is olvastam, hogy multiplayerben inkabb kikapcsolva hasznaljak sokan es ajanljak a v-sync beallitast.

Elmeletileg laggoltatja a jatekot, hirtelen gondolok a battlefield-ekre.

Nah de most ha a monitor nem kepes 60-nal tobbet leadni, de a v-sync be van kapcsolva akkor attol meg a vga dolgozik amennyire csak tud? vagy nem terheli jobban ha 60-nal ugy sem szukseges leadjon tobb FPS-t?

Ha kikapcsolom a vga jobban fog dolgozni? Evel bizonyara tobb aramot is fogyaszt, es azt is elosegiti, hogy hamarabb elromolhat?

Valaki boven ezt az egesz dolgot magyarazza el nekem kerem, mert nem igazan ertem.

Ha kikapcsolom hamarabb elromolhat a vga? Mert jobban terhelem, hol ott nincs szukseg tobb fps-re mert ugy sem kepes a monitor ra?

2015. júl. 10. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom az FPS-t korlátozza.
2015. júl. 10. 23:19
 2/7 anonim ***** válasza:
2015. júl. 10. 23:21
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 ebbol sajnos nem tudtam meg tul sokat, amik engem valoban erdekelnek :(
2015. júl. 10. 23:31
 4/7 anonim ***** válasza:

A V-Sync FPS-t korlátozhat, és kijavíthatja a képfrissítési hibákat (pl. screen tearing.)

Ha bevan kapcsolva, és a játékod tökéletesen fut, hagyd bent.

Ha lassú a játék, legyen ez az első amit kikapcsolsz. És teszteld. A gyakorlatban kb ennyi a vsync játékoknál.

2015. júl. 10. 23:58
 5/7 A kérdező kommentje:
es ha kikapcsolom a vga jobban dolgozik hogy tobb fps-t produkaljon? evel nem elosegitem az elromlasat? tulmelegedeset? meghibasodasat? vagy amugy is ugyan ugy dolgozik?
2015. júl. 11. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Milyen elromlás elősegítés?

Ha nem fut jól a játék, vedd ki a Vsyncet, semmi nem fog hamarabb tőle tönkremenni.

2015. júl. 12. 01:26
 7/7 A kérdező kommentje:

az, hogy peldaul a vga-m dolgozik 50%-ban hogy v-sync-el a 60 fps-t tudja produkalni

de ha kikapcsolom hogy tobb fps legyen a vga 99-100%-ban dolgozik, jobban melegszik, jobban eroltetodik.

evel nem romlik el hamarabb?

2015. júl. 12. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!